dutch-chrismas-season-treats-PGLT7BL

Partnermiddag en ALV

Op grond van de laatste informatie rondom de COVID19 maatregelen vinden wij het maatschappelijk niet verantwoord om dit jaar de partnerdag te organiseren. De voorgenomen BC partnerdag op 17 december komt hiermee te vervallen. Wellicht vinden wij ergens in 2021 een mogelijkheid dit alsnog te plannen en organiseren. 

Traditiegetrouw houden we op de laatste donderdag in januari onze Algemene Leden Vergadering. Naast het zakelijke deel, zijnde de ALV, speelt zeker de gezelligheid om elkaar weer te zien onder genot van een borrel en diner een grote rol. Door huidige COVID19 maatregelen is het de verwachting dat wij elkaar helaas niet in een grote groep kunnen ontmoeten.

Natuurlijk kunnen wij een ALV beleggen middels een digitale oplossing, echter gaan wij hierbij aan één van de kernwaarden van onze BC voorbij, te weten gezelligheid van de borrel en het openingsdiner.

Het voornemen is om de ALV niet in januari maar ergens in de eerste helft van 2021 te plannen. Zodra de mogelijkheid geboden wordt om in grote groepen een dergelijke vergadering te organiseren. Mocht onverhoopt blijken dat we de combinatie van ALV & Diner niet kunnen organiseren, dan zullen wij binnen de gestelde termijn (zes maanden) de ALV digitaal organiseren. De nieuwe datum voor de ALV zal uiteraard tijdig worden bekend gemaakt.

Tot slot rest ons een ieder een fijne Kerstdagen en een goede jaarwisseling maar bovenal een gezond en mooi golfjaar 2021 te wensen.