april2024

Business in de baan

Binnen onze golfclub bestaat een actieve businessclub, die bestaat uit ca. 100 ondernemers die de golfsport een warm hart toedragen.

Eén keer per maand komen ze bij elkaar voor een 18h wedstrijd en gebruiken die sportieve aanleiding om elkaar beter te leren kennen.

Woensdag 24 april jl. speelden we de 2e BC wedstrijd van dit seizoen.

In de natst-denkbare weersomstandigheden trokken toch nog 50 BC-leden de baan in voor 18 holes wisselvalligheid. We ervoeren wind, regen, hagel en gelukkig soms ook wat zonneschijn.

Dat leidde voor velen tot recht-evenredig wisselvallig spel, behalve voor Wilbert Jacobs en Miranda Hoogerdijk. Zij brachten, ondanks de ontberingen, allebei 40 punten mee naar het clubhuis. Goed gedaan!

Tijdens het diner werden we bijgepraat over de op handen zijnde benefietwedstrijd ‘golfen voor 12q’ die op vrijdag 27 september op onze club wordt georganiseerd. Aangrijpend om te horen hoe een zeldzame chromosoomafwijking bij een kind een gezin totaal in z’n greep houdt. Inspirerend om te zien hoe de ouders zich inspannen om onderzoek naar 12q mogelijk te maken en andere ouders voor dit lot te behoeden.

Dagsponsor Herman Koot verzorgde met zijn Buro Koorts toepasselijke en aan het goede 12q doel gelieerde prijzen. Dank daarvoor Herman!

De volgende BC-wedstrijd staat op de kalender voor donderdag 23 mei.

Wil je meer weten over onze businessclub? Kijk dan op onze website of neem contact met een van onze leden op.

BC Golfclub Heelsum