Over ons

OVER ONS

Businessclub Golfbaan Heelsum

Businessclub Golfbaan Heelsum heeft als doel de contacten tussen ondernemers, die lid zijn van de vereniging Golfclub Heelsum, te bevorderen. Hiervoor organiseren wij de BC wedstrijddagen. Tijdens een BC wedstrijddag heeft een BC-lid de mogelijkheid om dag-sponsor te worden. Voor slechts €356,-wordt het BC-lid in de gelegenheid gesteld om tijdens het diner de activiteiten van het bedrijf te presenteren en wordt het bedrijf in die maand op deze website gepresenteerd als maandsponsor.  Ook krijgt het BC-lid tijdens de wedstrijd een golfpro mee in de flight. De prijzen worden door het bestuur verzorgd, maar kunnen ook door de sponsor verzorgd worden tegen een korting op het sponsortarief. Vanzelfsprekend kunnen banners en andere reclame-uitingen geplaatst worden in en rondom het clubhuis.

 

  • Elke laatste donderdag van de maanden maart tot en met oktober is op onze mooie golfbaan in Heelsum de vaste BC wedstrijdmiddag. Klik hier voor de evenementen. BC leden kunnen voor deze dag hun relaties uitnodigen. De wedstrijd wordt gespeeld over 9 holes of 18 holes. In  de maand juni wordt een 9 holes avondwedstrijd gespeeld met "preuvenement" door de baan!
  • Na het aanmelden bij de wedstrijdtafel schuiven wij aan voor een gezamenlijke lunch. Daarna is gelegenheid tot inslaan, waarna we naar de holes lopen voor de start van de shotgunwedstrijd over 9 of 18 holes. Na afloop van de golfmiddag wordt in de avond een mooi 3-gangen diner geserveerd. Tijdens het diner worden ook de dagprijzen uitgereikt.
  • Elk BC-lid heeft de mogelijkheid op de BC dagen één of meer introducés uit te nodigen. De kosten voor een introducé bedragen € 75,00 (lunchpakket, baancatering, borrel met hapje, diner en alle drankjes tot 22.00 uur). Daarnaast dient voor de introducé(s), indien geen lid van onze golfclub, de greenfee te worden afgerekend bij de receptie.  Uiteraard wordt u bij de indeling van de flights ingedeeld bij uw introducé(s).
  • Wij bieden de BC-leden de mogelijkheid om, één of twee keer per jaar, relaties die niet kunnen golfen, uit te nodigen om deel te nemen aan een golfclinic. De kosten hiervoor, inclusief lunchpakket, diner en drank bedragen € 75,00 per introducé.
  • Naast de golfactiviteiten organiseert de businessclub jaarlijks één of twee themabijeenkomsten, in de regel voorafgaand aan een golfwedstrijdmiddag. Hiervoor worden interessante sprekers uitgenodigd met onderwerpen die dicht bij de ondernemers staan.
  • Dit jaar organiseert de BC een trip naar het buitenland van 1-3 oktober.  Deze trip valt buiten de reguliere BC dagen en is voor eigen rekening.

STATUS

Huidige status van de Businessclub

  • 70 leden
  • Financieel gezond
  • Samenwerking met Golfclub Heelsum (vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst)